Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

ULT Prostar Whey 908g

Šifra proizvoda: 470
4.300,00 rsd

Whey protein ima najveću biološku vrednost od svih nam dostupnih proteina. Mikrofiltriran i izolovan iz tečne surutke kompleksnim sistemom niskih temperatura, koji omogućava dobijanje proteina najvišeg kvaliteta.

Bez obzira koliko dugo vežbate, mesecima ili godinama, verovatno ste shvatili da je zapravo pravilna ishrana 80 - 90% uspeha i da će te izgledati onako kako se hranite.

Kao gradivni blok mišića protein je najvažniji nutrient kada se radi o izgradnji mišićne mase, ali ono što je još važnije koji izvor proteina je najbolji kada govorimo o izgradnji mišićne mase i povećanju snage, uz istovremeno gubljenje masnih naslaga. Ova tema se proteze beskonačno u svim sportskim krugovima, verovatno zato što postoje mnoge teorije i ,pogotovo, dezinformacije na polju ishrane.

ULTIMATE NUTRITION, kao jedna od vodećih kompanija za proizvodnju sportskih suplemenata u svim svojim proizvodima koristi proteine iz samo jednog izvora NAJBOLJEG WHEY (protein surutke mleka). 

Kada je proizveden pravilno, ima najveću biološku vrednost od 134.

To znači da organizam sintetiše proteine iz Wheya bolje od bilo kojeg drugog izvora proteina.

Whey je glavni nus - proizvod u mlečnoj industriji i dobija se prilikom pravljenja sira. Nekada smatran viškom i proizvodom za bacanje, Whey je sada priznata i funkcionalna hrana sa zadivljujućim aplikacijama za bildere i ostale sportiste. Pravilno proizveden Whey protein ne sadrži laktozu, niskokaloričan je, ne sadrži skoro ni malo ugljenih hidrata i već je predsvaren da omogući bolju apsorpciju.

Whey sadrži ekstremno visoku dozu esencijalnih amino kiselina i najveću koncentraciju BCAA od bilo kog drugog izvora proteina. Whey takođe ima mnogobrojne zdravstvene beneficije, uključujući jačanje imunog sistema i mogućnost da drastično poveća nivo glutationa koji je verovatno najvažniji antioksidant i ima zadatak da štiti ćelije i uklanja razne otrove uključujući i teške metale. Pored svih prednosti u odnosu na ostale proteine i Whey protein ima svojih mana. Whey izolat i jeste najbolji, ali jako brzo ulazi u krvotok (i prolazi) tako da telo zadrži veoma mali deo, apsolutno nedovoljan za izgradnju bilo kakve ozbiljnije mišićne mase. Tako je bilo sa Whey proteinom sve do nedavno kada je i taj problem rešen.

Po tome je ULTIMATE NUTRITION medju najboljim proizvođačima saplemenata na svetu.Tako je izolatu je pridodat nešto slabiji, ali zato i sporiji - Whey koncentrat koji je doprineo uopštenom usporavanju belančevina, tako da je sad veći procenat zadržavanja proteina u organizmu. Takva kombinacija Whey-a (izolat i koncentrat) je bolja od bilo kog drugog izvora kada je u pitanju stvaranje brze i postojane mišićne mase, a kada se tome dodaju i drugi, po opšte zdravlje pozitivni efekti, Miks Whey (izolat i koncentrat) je daleko ispred konkurencije. ULTIMATE NUTRITION u svim svojim proteinskim saplementima koristi Whey izolat i koncentrat najviše biološke vrednosti sa najvećim sadržajem BCAA u svim postojećim proteinskim frakcijama. Lako se rastvaraju u vodi i dobrog su ukusa . Ultimat Nutriton je godinama gradio poverenje kod potrošača i zahvaljujući svom kvalitetu je opstao u samom vrhu svetske rang liste i posle 22 godine postojanja ovog brenda Glavni moto Ultimate Nutrition-a je. “Nikada nećemo na uštrb kvaliteta povećavati profit.”

SASTAV PO SERVIRANJU

UPOTREBA: 3 puta dnevno jednu dozirnu mericu pomešanu sa 3dl vode ili mleka (posle treninga, ujutru i pre spavanja).