Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

AM 100% Whey Predator 1kg

Šifra proizvoda: 910
3.700,00 rsd
Visokokvalitetan proteinski preparat specijano dizajniran za podršku visokoproteinskoj ishrani. Ova proteinska formula je naročito pogodna za bodibildere i profesionalne sportiste kojima je potreban visok unos proteina i to svakog dana, zato jer ozbiljno shvataju svoje treninge, žele da povećaju čistu mišićnu masu, snagu i ubrzaju regeneraciju nakon intenzivnih treninga.
 
Predator Protein obezbeđuje prave gradivne blokove za rast čitog mišićnog tkiva, podržava regeneraciju nakon treninga i ima odličan kremast ukus. Sastavljen je od Whey proteinskog koncentrata(WPC) kao i visok sadržaj aminokiselina ekstrahovanih iz proteina govedine.
 
Visok sadržaj L-Glutamina štiti mišiće od katabolizma( razgradnje), podržava oporavak,  jača imuni sistem, podržava hidrataciju mišićnih ćelija i podržava prirodnu produkciju hormona rasta.
 
Predator Protein je zaslađen Splenda® sukralozom i stoga uopšte ne sadrži aspartam. Za najveću postojeću iskoristljivost sadržaja ovog sjajnog preparata, dodat je i enzimski kompleks DigeZyme®.
 
Prednosti Predator Proteina:
 
# visok sadržaj proteinskog koncentrata surutke (WPC)
 
# sadrži multienzimski kompleks DigeZyme®
 
# podržava izgradnju čistog mišićnog tkiva
 
# podržava brz oporavak nakon treninga
 
# čuva mišićno tkivo od katabolizma
 
# zaslađen je Splenda® sukralozom