Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

ULT Muscle Juice Revolution 2600 2.12kg

Šifra proizvoda: 2020
4.300,00 rsd

Muscle Juice Revolution 2600 je najbolji visokokalorijski gejner. Bogatstvo ultrakvalitetnih kalorija i 56 g proteina iz multikomponentnog blenda u svakom serviranju garantuju brzu izgradnju mišićne mase i snage. Najnoviji Carbo-Lyn® visokomolekularni ugljeni hidrati prolaze kroz stomak 80% brže nego dekstroza ili šećer, snažno upumpavajući aminokiseline i glikogen u mišiće. Zdrave masti (omega-3, omega-9, i MCT) smanjuju holesterol, daju dodatnu energiju i ne talože se u salo!

  • http://ultimatenutrition-fitness.com/css/violet/list_item.png) 0px 5px no-repeat;">
    Sastav na 4 merice ili 265 gr:
    ugljeni hidrati 170 gr, proteini 56 gr, zdrave masti 14 gr, omega 3, omega-9, MCT, CLA, glutamin, vitamini, minerali, enzimi.
  • http://ultimatenutrition-fitness.com/css/violet/list_item.png) 0px 5px no-repeat;">
    Preporuka za korišćenje:
    4 merice (265 g) rastvoriti u 0,5 litre mleka ili vode. Za maksimalan učinak uzimati jedno serviranje ujutru, a drugo posle treninga. Može se uzimati i između obroka kao užina. Zahvaljujući blendu proteina sa produženim otpuštanjem, Muscle Juice Revolution 2600 može se uzimati i pre spavanja, za najveći mogući učinak u povećanju mišićne mase.

Bogatstvo proteina

Ova najsavremenija „Muscle Juice Revolution 2600“ formula koja u sebi po serviranju ako se servira sa vodom sadrži čak 56 grama kvalitetnih protein dobijenih iz nekoliko izvora. Ovi proteini će telu obezbediti neophodne gradivne materijale kao što su BCAA, kao i dobro poznati L-Glutamine, koji uz druge amino kiseline koje su neophodne za sprečavanje katabolizma, daju neophodno gorivo na treningu - pritom razvijajući mišićnu masu. Takođe Glutamin kao vrhunski anti-katabolik, sprečava propadanje mišića, pomaže telu da luči sopstveni hormon rasta, koji aktivira otpuštanje IGF-1 ( insulinski faktor rasta 1). Ovaj hormon podstiče gubljenje telesne težine, povećava mišićnu masu i povećava gustinu kostiju. Glutamin takođe neutrališe bolove u mišićima izazvane mlečnom kiselinom, otpuštajući Plazma Bikarbonat, koji vam dozvoljava da trenirate jače i duže, uspostavljajući vaš azotni balans i pomažući vam da ostanete u pozitivnoj ravnoteži za optimalan rast mišića.

Medju ovim proteinima koji su bogati najznačajnijim amino kiselinama nalaze se i oni koji imaju svojstva sporog otpuštanja i koji se tako mogu smatrati kao ’’Time Realase’’ proteini. Ovi proteini telu daju više vremena da abosorbuje hranljive materije u toku dana, i ne zamenljivi su za noćni obrok, hraneći telo u toku spavanja, kada je i najpotrebnije jer je to vreme najbolje za oporavak.

Karbo-lyn® hidrati za brz oporavak

„Muscle Juice formula 2600“ nudi najeksluzivniji dodatak u svetu ugljenih hidrata: Karbo-lyn®. Ovaj proizvod je izmišljen sa samo jednom svrhom, punjenje hidratima. Karbo-lyn® je dizajniran za vrhunske sportiste koji traže brz, lak i visoko-performantan način da napune mišiće sa glikogenom. Ovaj visoko-napredni ugljeni hidrat, prolazi kroz stomak veoma brzo, 80% brže nego dekstroza ili šećer. Karbo-lyn®. ugljeni hidrati deluju kao snažna pumpa koja upumpava vodu i hranljive materije direktno u mišić. . Muscle Juice Revolution 2600, takođe sadrži i visoko kvalitetne hidrate iz maltodekstrina, kukuruza i pirinča.

Muscle Juice formula 2600 osim što se preporučuje onima koji žele da povećaju snagu, mišičnu masu i telesnu težinu, može da bude od velike pomoći i onima koji rade na definiciji, ako bi ga konzumirali samo u danima kada su predvideli unos veće količine ugljenih hidrata.

Zdrave masti za energiju

„Muscle Juice Revolution 2600“ sadrži mešavinu najzdravjih masnih kiselina, To su nisko zasićene masti, bogate mononezasićenim mastima koje snižavaju holesterol i među najboljim su izvorima omega 3 masnih kiselina. MCT ulje koje se nalazi u u Muscle Juice Revolution 2600 ima svojstvo da imitira ugljene hidrate, dajući energiju, ali za razliku od ugljenih hidrata ove masti se ne taloži u salo, već bivaju iskorišćene kao energija.

Način upotrebe: Promešati 4 merice (oko 265g) sa oko 532ml vode ili mleka. Za maksimalan učinak uzimati jedno serviranje ujutru, a drugo sat posle treninga. U danima pauze jedno serviranje između obroka pre podne i jedno serviranje između obroka posle podne. Za one kojima je potrebna veća količina mišićne mase, kao i zbog sadržaja grupe proteina koji imaju karakteristiku delovanja sa vremenskim otpuštanjem, „Muscle Juice Revolution 2600“ idealan je za uzimanje pre spavanja.