Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

UNI Animal Flex 44pak.

Šifra proizvoda: 286
0,00 rsd

Kombinacija Joint Construction, Joint Support i potpuno novog Joint Lubrication kompleksa za Vaše zglobove!!!

Napornijim treninzima, većim težinama, brojnim serijama Vaše zglobove, tetive, ligamente i vezivna tkiva izlažete većem stresu. Animal Flex je koncipiran tako da pomaže jačanju Vašeg telesnog skeleta, kao i da pomogne u zaštiti vaših zglobova, tetiva i ligamenata, koji su izloženi velikim opterećenjima tokom treninga. Animal Flex je namenjen sportistima koji se bave bodibildingom i powerliftingom.

Svaki paketić Animal Flexa sadrži nekoliko ključnih zaštitnih komleksa koji će pomoći zglobovima: moćan kompleks za zglobove (Joint Connstruction Complex) koji pomaže obnovi vezivnog tkiva, zatim kompleks za podrsku (Joint Support Complex) koji pruža doprinos pri saniranju i redukciji bola i potpuno novi kompleks za podmazivanje (Joint Lubrication Complex) koji pomaže zglobovima prilikom njihovog pomeranja. Animal Flex sadrži i mešavinu ključnih vitamina i minerala koji doprinose optimalnom zdravlju zglobova. Animal Flex je efikasan suplement, čijom upotrebom ćete zaštititi  zglobove, ligamente, hrskavice, tetive i sva vezivna tkiva.

Preporučena upotreba: Kao dijetetski suplement, uzeti jedan paketić dnevno, na prazan stomak ili sa obrokom. Pre upotrebe Animal Flexa konsultujte lekara.