Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

SCI BCAA X 120k

Šifra proizvoda: 202
900,00 rsd

Pri intezivnim treninzima dolazi do rapidnog trošenja zaliha energije u organizmu. U trenutku kada se ove zalihe spuste ispod kritičnog nivoa počinje pojačana mobilizacija ostalih izvora energije, te su i mišići izloženi ubrzanoj razgradnji.

To je momenat kada Vam je potreban BCAA X.Ovo su amino kiseline koje se prve troše u energetske svrhe i njihovo povećano unošenje je izuzetna preventiva. Odbrana muskulature je njihova osnovna uloga, ali se tu spisak zaštitnih funkcija ne završava. Leucin je neophodan u sintezi glutamina, a njegova povećana sinteza podiže i prirodan imunitet koji se narušava tokom treninga.

Kvalitetniji proteinski preparati i preparati amino kiselina dobijeni iz surutke  u sebi sadrže značajne količine ovih supstanci, pa deo svoje delotvornosti duguju upravo porodici BCAA. Pri dizajniranju ovog proizvoda posebno se vodilo računa da odnos ovih amino kiselina bude optimalan, jer je to bitan preduslov njegove uspešnosti.Optimalan odnos mora da bude 2:1:1 - leucin : izoleucin : valin

Preporučena upotreba: 2 do 3 kapsule dnevno, rasporediti neposredno pre i posle treninga.