Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

UNI FAT Burners 100 tab.

Šifra proizvoda: 300
1.890,00 rsd

Šta su to sagorevači masti
Efikasnost svih sagorevača masti, bazira se na nekoliko ključnih nutrijenata, aminokiselini L-karnitinu, heliranom hromu, holinu i inozitolu. U sastav sagorevača masti obično ulaze i betain hidrohlorid, kiselina neophodna za varenje hrane, esencijalna aminokiselina metionin koja se nalazi u mnogim biljnim proteinima i psilijum, biljna vlakna dobijena iz bokvice.

Princip delovanja
Fat Burners Easy To Swallow, lak za gutanje, zbog malih i zaobljenih tableta, sastoji se od lipotropnog i metaboličkog kompleksa koji sadrži preko deset nutrijenata efikasnih u prirodnoj podršci procesu sagorevanja masti. Fat Burners pomaže organizmu da se oslobodi nagomilanih depoa masti i da ih transportuje u ćelijske mitohondrije gde se one sagorevaju oslobađajući energiju. Ova formula sadrži sve neophodne sastojke, ali u manjim koncentracijama, tako da ga mogu koristiti i mlađi sportisti, žene, osobe koje se bave lakšim sportovima i rekreativci. Ovaj preparat ne sadrži efedrin, niti bilo koje druge energetske stimulative.

Osnovne karakteristike Fat Burners-a
- ne sadrži efedrin i kofein
- na prirodan način stimuliše lipolizu
- ističe mišićnu definiciju
- ubrzava oporavak

Preporučeno doziranje i način upotrebe
Uzimati 1 do 2 tablete bilo kad u toku dana sa 3,5 dl vode. Dodatnih 1 do 2 tablete uzimati danima kada se trenira, pre treninga. Ne prekoračivati dozu od 4 tablete u toku dana.

Podaci o nutritivnoj vrednosti
Broj doza po pakovanju: 50
Sastav (2 tablete):
 
Iron (as Iron Oxide) 500mcg
Chromium Picolinate 25mcg
Choline Complex 1g
Carnitine Complex 50mg
Essential Fatty Acid Complex 50mg
Methionine (as D, L-Methionine) 200mg
Lysine (as L-Lysine) 100mg
Inositol (as Monophosphate) 500mg
Betaine HCl 200mg
Lecithin (from Soy) 100mg
Ostali sastojci:
Choline Citrate, Whey Protein (Milk), Flaxseed Powder, L-Carnitine, Uva Ursi, Fiber, Calcium Sulfate, Magnesium Stearate, And Stearic Acid.