Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

SYN Matrix 907g

Šifra proizvoda: 10004
3.550,00 rsd

Matrix je blend najkvalitetnijih proteina koji se nalaze u industriji.

Šta čini Matrix kvalitetnijim od konkurencije?

Matrix sadrži kombinaciju tri različita visoko kvalitetna proteina: izolat iz surutke, micelarni kazein i albumin iz jaja.

Zašto blend različitih proteina umesto samo jednog proteina?

Postoji nekoliko visoko kvalitetnih proteinskih izvora kao što su jaja, kazein i surutka međutim ni jedan od nih nije savršen u svakom aspektu. Svi ovi proteinski izvori su jednaki u pogledu opšteg zdravlja i izgradnje čiste mišićne mase, međutim svaki od njih ima svoje specifične fiziološke prednosti i mane. Protein iz jaja se smatra zlatnim standardom proteinskih izvora. On je perfektan za izgradnju čistog mišićnog tkiva i njegovo održavanje, loša strana mu je što je jako skup. Protein iz surutke se najbrže vari i stimuliše jačanje imunog sistema. Kazein se najsporije vari što ga čini perfektnim da vaši mišići imaju priliv amino kiselina tokom dužeg vremenskog perioda.

Zato što sadrži proteine koji se brzo i sporo vare Matrix je idealan proteinski izvor za bilo koji deo dana. Neki ljudi će konzumirati brzo delujuće proteine, kao što su proteini iz surutke, neposredno posle treninga i sporo delujuće proteine, kao što je kazein, pre spavanja. Pošto Matrix sadrži spore (kazein), srednje (jaja) i brzo (surutka) delujuće proteine idealan je u svakoj situaciji, možete ga konzumirati ujutro, neposredno posle treninga ili pred spavanje.