Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

NUT Hyper Whey 2,27kg

Šifra proizvoda: 8555
5.450,00 rsd

Strategija: najkvalitetnije esencijalne i BCAA aminokiseline za izgradnju čiste nemasne mišićne mase
Protein iz surutke sadrži esencijalne aminokiseline i idealan je za poboljšanje fizičke konstitucije i mišićne mase.

Bogat je izvor aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), koje se direktno metabolizuju u mišićnom tkivu i mišići ih primarno upotrebljavaju tokom treninga. Protein iz surutke obezbeđuje značajne količine leucina, jedne od BCAA aminokiselina, koji ubrzava sintezu mišićnih proteina, a samim tim i njihov rast. Istraživanja ukazuju da sportisti koji ishranom unose više leucina imaju glatke mišiće sa manjim procentom masti, a time postižu i bolju mišićnu definiciju. U odnosu na proteine iz soje, mleka i jaja, izolat proteina iz surutke sadrži i do 50% više leucina.

Taktika: brza resorpcija i dotok hranljivih materija u mišiće
Protein iz surutke je dobro rastvorljiv, lako se vari i u visokom procentu apsorbuje u organizmu. Spada u brzorastvarajuće proteine, jer za kratko vreme mišićima obezbeđuje hranljive materije.

Ovaj protein predstavlja i jaku podršku imunitetu jer podiže telesni nivo glutationa, koji je jak antioksidant. Jaki treninzi i vežbe redukuju količine glutationa, a protein iz surutke ga nadoknađuje. Ovaj protein, kao dodatak jednom lakom obroku u toku dana, obezbeđuje dovoljnu količinu energije, a time na zdrav način utiče na količinu hrane koja će biti unesena u toku sledećeg obroka.

Suština: najkvalitetnije biološki aktivne frakcije proteina iz surutke
HyperWhey™ je posebno formulisana proteinska matrica koja se sastoji iz najkvalitetnijih frakcija proteina iz surutke - hidrolizovanih peptida, mikrofiltriranog izolata i ultrafiltriranog koncentrata. Izuzetno je prijatnog ukusa, lako se rastvara i priprema.

Osnovne karakteristike
- formula sa malim procentom ugljenih hidrata
- anabolni i antikatabolički efekti
- ubrzana proteinska sinteza
- skraćeno vreme oporavka
- izuzetno ukusan proteinski napitak
- najbolji mogući profil aminokiselina
- gubljenje telesne mase

Preporučeno doziranje i način upotrebe
Razmutiti 2 dozirne merice proteina u 3,5 do 5 dl, u zavisnosti od željene gustine, sa vodom ili obranim mlekom. Uzimati 1 do 3 puta dnevno

Podaci o nutritivnoj vrednosti
Broj doza po pakovanju: 71
Sastav (1 dozirna merica ili 32 g):
 
Kalorije 120
Kalorije iz masti 20
Ukupno masti 1 g
Zasićene masti 0 g
Holesterol 40 mg
Ukupno ugljenih hidrata 5 g
Dijetetska vlakna 1 g
Šećeri 1 g
Proteini 20 g
Natrijum 25 mg
Kalijum 100 mg
Kalcijum 30%
Gvožđe 2%
Ostali sastojci:
hidrolizovani peptidi proteina iz surutke, mikrofiltrirani izolat proteina iz surutke, ultrafiltrirani visokokvalitetni instantizovan koncentrat proteina iz surutke, inulin, kakao, arome, ksantan guma, karagen guma, sukraloza.