Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

DYM Elite Whey 2,27 kg

Šifra proizvoda: 56
7.700,00 rsd

Elite Whey Protein je savršena mešavina koncentrata proteina iz surutke, ion-exchange izolata proteina iz surutke i peptida iz surutke.

Ovaj proizvod je bez dodataka šećera, fruktoze, soli i ugljenih hidrata.

Svaka porcija proteina je enzimski tretirana u laboratoriji radi poboljšane apsorpcije i biodostupnosti sto u praksi znaci da su veze izmedju lanaca aminokiselina delom raskinute te da tako organizam moze brze da ih upotrbi

Dymatize-ov Elite Whey Pro sadrži u sebi i patentiranu smešu enzima" Aminogen"

Ovi enzimi su od velikog značaja za razgradnju unete hrane u organizam (od količina enzima zavisi koliko će se dobro razgraditi hrana).Znaci-što je veći broj enzima, bolja je razgradnja, a time je naravno brža iskorišćenost unetih materija u organizmu.

Dymatize-ov Elite Whey Protein je i obrađen radi zaštite od ponovnog umreženja proteinskih lanaca koji rezultuje lošiju resorpciju proteina. Elite Whey Protein sadrži vrlo visoku koncentraciju Anti-kataboličkih razgranatih lanaca amino kiselina (BCAA). Ti razgranati lanci amino kiselina su odličan izvor ekstra goriva za mišiće koje može da se istroši tokom intenzivnog treninga. Ti isti razgranati lanci amino kiselina regenerisu ćelije i pomažu njihov rast. Razgranati lanci amino kiselina se ubrzo nakon treninga koriste od strane mišićnih ćelija i važan su deo svake dijete. 

Izuzetnog ukusa pomoci ce Vam da se sa uzivanjem izborite sa bilo kojom dijetom!!!

Preporučena upotreba: sadržaj dozera rastvoriti u 2-3 dl mleka, voćnog soka ili vode, mešati min. 20 sekundi dok se ne rastvori

1. posle treninga sa ili bez prostih ugljenih hidrata

2. između dva obroka

3. pred spavanje

4. nakon noćnog sna