Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

BT Nitro Gold Whey Pro 500g

Šifra proizvoda: 0201
1.600,00 rsd
Nitro Gold PRO je vrhunski protein, kombinovan od pažljivo biranih hranljivih materija, specijalno dizajniran za oporavak od teških i napornih treninga.
Nitro Gold PRO sadrži Protein FUSION™-proteinski blend iz čak osam različitih proteinskih izvora. Različiti proteini imaju drugačije vreme apsorbcije: brzi koji otpušta aminokiseline u krvotok već za nekoliko minuta i spori koji hrani mišiće aminokiselinama i do sledeća četiri sata.
Proteinski izvori : mikrofiltriran izolat i koncentrat proteina surutke, hidrolizovan protein surutke, izolat proteina mleka, micelarni kazein, peptidi proteina surutke, peptidi glutamina, L-leucin, L-izoleucin, L-valin, kalcijum kazein bogat sa glutaminom, albumin jajeta.
Sadrži takođe i PREZYME™ tehnološki usavršene digestivne enzime i prebiotike za što bržu i potpuniju apsorbciju. Dodatak od 8gr BCAA, 10gr glutamina sa prekurzorima i 2gr već dobro poznatog kreatina ph-x (kreatin povećane ph vrednosti tako da manje doze imaju efekat kao puna doza kreatin monohidrata ali bez propratnih efekata kao što su grčevi u stomaku ili kreatinska nadutost).
Cela paleta novih i zanimljivih ukusa: čokolada-marcipan, čokolada-pomorandža, vanila-kokos.
nitro-gold-pro-sf
nitro-gold-pro_ap