Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

NUT Mass Fusion 7,26kg

Šifra proizvoda: 346
7.250,00 rsd

Secate li se kad ste poceli da trenirate,napredovali ste, povecavali masu,jacali ste neverovatnom brzinom.Vasi prijatelji koji su vec tada imali "staza" u teretani upozoravali su Vas da uzivate dok traje,naravno, bili su u pravu.U jednom trenutku dosegli ste neki prirodni maximum (dosli do platoa) i ni makac!

To je momenat kada Vam je potrebno nesto ozbiljno da Vam pomogne,to je momenat kada veterani poput Vas i pocetnici koji hoce zapazene rezultate treba  da iskoriste sve ono sto im daje MASSFUSION!

Ovo je gejner koji ce vasem organizmu isporuciti sve ono sto mu je neophodno za enormni rast,jednostavno, postacete veci nego sto ste ikada verovali da mozete! 

Mass Fusion™ je najpotpuniji gainer namenjen onima koji žele da za kratko vreme značajno povećaju masu. Obezbeđuje visok nivo aminokiselina neophodnih za proteinsku sintezu i mišićni rast bez unošenja beskorisnih nehranljivih materija, kojima gaineri obično obiluju. Pakovan je u veliko ekonomično pakovanje, koje obezbeđuje preko 7 kg najkvalitetnijih sastojaka.

Mass Fusion™ ima takav profil aminokiselina, da tokom 8 sati može da hrani mišiće kontinuirano. Njih obezbeđuju brzoapsorbujući proteini, kao što je izolat proteina surutke, i sporoapsorbujući micelarni kazein.

Formula snabdeva organizam najkvalitetnijim kompleksnim ugljenim hidratima u zaštićenoj WaxyBolic™ matrici sa kontinuiranim oslobađanjem, koja stabilizuje protok insulina, povećava glikogenske zalihe i istovremeno mišićni volumen.

Duži i teži trening sa većim težinama i više ponavljanja omogućava, pored kvalitetnih ugljenih hidrata, i kreatin kompleks CEO™ (monohidrat, etil-estar i orotat) u kombinaciji sa SuperFats™ sagorevačima masti, koji obezbeđuju dodatnu energiju i daju izrazitu mišićnu definiciju, jer su odličan izvor energije neophodne za mišićne kontrakcije (CLA, MCT) i prirodno stimulisanje lučenja testosterona.

Preporučeno doziranje i način upotrebe
Razmutiti sadržaj 3 merice (235 g) proizvoda u 3-6 dl hladne vode ili mleka, u zavisnosti od željene gustine. Uzimati 2 puta dnevno po 1 mericu, ujutro uz doručak i u toku dana.