Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

AM IsoPrime CFM® Izolat 2kg

Šifra proizvoda: 717
8.250,00 rsd
Amix™ IsoPrime CFM® je whey protein izolat vrhunskog kvaliteta sa 90% proteina visoke biološke vrednosti. Ovaj proizvod isporučuje pun spektar aminokiselina uključujući visoku koncentraciju BCAA namenjenu zaštiti i izgradnji mišićne mase, kao i ostale esencijalne aminokiseline za stimulaciju hormona rasta i jačanje imunog sistema. Lako svarljivi protein spreman da zaustavi katabolički proces i pokrene sintezu poteina u organizmu. Ne sadrži laktozu!
 
Uz Amix™ IsoPrime CFM® brza izgradnja mišićne mase vam je zagarantovana.
 
 Amix™ IsoPrime CFM® sadrži visoko kvalitetne bioaktivne elemente kao što su globulin, alfa-laktoglobulin, beta-laktoglobulin, imunoglobulin i glycomacropeptide (GMP). Proizvod je bogat BCAA aminokiselinama i L-Glutaminom.
 
BCAA (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine) su esencijalne aminokiseline – organizam ne može sam da ih proizvede i potrebno ih je unositi kroz hranu i dodatke ishrani. Igraju važnu ulogu u zaštiti mišićne mase usled intenzivnog vežbanja i učestvuju u procesu regeneracije, opravka.
 
L-Glutamine podržava oporavak, pojačava imuni sistem i stimuluše lučenje hormona rasta.
 
 
 
Prednosti Amix™ IsoPrime CFM®:
 
♦ izuzetno visog sadržaj proteina (90%)
 
♦ lako rastvaranje
 
♦ ne sadrži laktozu
 
♦ ne sadrži aspartam
 
♦ zaslađen Splenda® sukralozom
 
♦ podržava brz oporavak
 
♦ ubrzava mišićni rast
 
 
 
Upotreba: Razmutiti 1-2 merice  Amix™ IsoPrime CFM® sa 180 – 250 ml hladne vode ili obranog mleka. Konzumirati 2-3 serviranja dnevno, u zavisnosti od dnevnih potreba za unosom proteina.