Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

AM Creatine 1000g

Šifra proizvoda: 2232
5.650,00 rsd
AMIXTM Creatine Monohydrate je najpopularniji, visoko-efikasan i široko upotrebljavan sportski suplement. Kreatin je prirodna supstanca koja se proizvodi u organizmu i koja podržava prirodnu produkciju ATP-a, koj je osnovno mišićno gorivo tokom intenzivnih mišićnih kontrakcija. Dodavanjem kreatina sportskoj ishrani, obezbeđujemo sebi više eksplozivne energije i izdržljivosti.
 
Kreatin monohidrat se naročito preporučuje bodi- bilderima, dizačima tegova kao i power- lifterima. On je nazamenljiv za sve sportiste koji teže povećanju izdržljivosti, ili izgradnji čistemišićne mase ili pak povećanj izdržljivosti i popravljanju opšte fizičke kondicije.
 
AMIXTM Creatine Monohydrate sadrži 100% čist, fino- mikronizovan i HPLC testiran kreatin monohidrat. Za maksimalan mišićni rast i povećanje snage a tokom uzimanja kreatina, važno je piti dovoljno tečnosti( najbolje vodu). Ovakav pristup obezbeđuje dovoljnu mišićnu hidrataciju i posledični efekat povećanja ćelija mišića.  Kreatin monohidrat se može kombinovati sa drugim suplementima kao što su glutamin, aminokiseline ili proteinski preparati.
 
Efekat AMIXTM Creatine Monohydrate-a:
 
# podržava rast čiste mišićne mase
 
# povećava snagu i eksplozivnost
 
# povećava mišićne ćelije
 
# testiran je HPLC-om