Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode - Savetovanja

Prijavljivanje

ULT Premium INOSINE 100k

Šifra proizvoda: 63872
2.850,00 rsd

Inozin obnavlja ćelijsku energiju, sprečava ulazak mlečne kiseline u mišićne ćelije i podstiče sintezu proteina i transport kiseonika. To znači više snage, mase, brzine i eksplozivnosti. Bodi-bilderima u fazi mase i dizačima tegova inozin daje po nekoliko ponavljanja više, dok sportistima u raznim disciplinama (biciklizam, plivanje, veslanje, atletika) pomaže da u najtežim delovima, kao što su usponi i sprintevi, duže ostanu u zoni brutalnog napora i najvećih mogućih performansi. Nema ozbiljne reprezentacije u ovim sportovima koja ne uzima inozin. Inozin je odličan i u situacijama kad je srčani mišić preopterećen ili oslabljen. Ultimate koristi isključivo hipoksantin ribozid, najkvalitetniji inozin na svetu, koji se ekskluzivno proizvodi u Japanu.

  • http://ultimatenutrition-fitness.com/css/violet/list_item.png) 0px 5px no-repeat;">
    Sastav jedne kapsule:
    500 mg hipoksantin ribozida.
  • http://ultimatenutrition-fitness.com/css/violet/list_item.png) 0px 5px no-repeat;">
    Preporuka za korišćenje:
    2 kapsule ujutru, i 2 kapsule 30 minuta pre treninga ili popodne, isključivo na prazan stomak. Kombinovati sa kreatinom, Kre-Alkalynom ili sa Beta K.

Ova prirodna supstanca može pomoći povećati sposobnost tela da prenosi kiseonik bez uticaja na kiseonik koji je vec u plućima, tako da telo može raditi jace i intezivnije.

Kada se dostigne maksimalna stimulacija, inosin se pretvara u hranjive materije.

Ultimate Nutrition Premium Inosine kapsule garantuju najvišu potenciju, a imaju i savrseni kvalitet.

Premium Inosine ne samo da pruža izvor energije, nego takođe podržava brži oporavak mišića i istovremeno, pomaže telu da odrzi maksimalan tonus prilikom vezbanja i omogucava mišićima da se poboljsajju performanse.

Inozin je važan za postizanje vrhunskih rezultata kod sportista. Pospešuje rast i razvoj mišićne mase, poboljšava imunitet organizma, povećava otpornost na infekcije i ponaša se kao vazodilator (poboljšava protok krvi). Povećava snagu i izdržljivost, pa na taj način omogućava podizanje većih tereta. Inozin kao dodatak ishrani dobar je za postizanje vrhunskih rezultata u sledećim sportovima: atletika, biciklizam, bodibilding, boks, dizanje tegova, aerobik, fudbal, gimnastika, košarka, odbojka, plivanje, rvanje, skijanje.