Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

NAT Co-Q10 100mg - sa vremenskim otpuštanjem 30kap.

Šifra proizvoda: 121
2.500,00 rsd

Klinički dokazano poboljšava zdravlje srca, moćni antioksidant,brza i produžena apsorpcija u blago pojačanoj dozi od 100mg!!!

Proizveden jedinstvenom tehnologijom koja omogućava u i brzu i kontinuiranu apsorpciju kako bi se osigurala veća iskorišćenost.

Koenzim Q-10 je fiziološki sastojak svake žive ćelije i ima fiziološki značaj u metabolizmu energije, bez njega nema iskorišćavanja energetskih sirovina.

Do priblizno 35 godine života Koenzim Q-10 u dovoljnim količinama se stvara u svim telesnim ćelijama pa nema potrebe za dodatnim unosom i to se ispoljava dobrim zdravljem (otpornost na bolesti). Jedino se preporučuje aktivnim sportistima koji su pod svakodnevnim stresom i opterećenjem. Nakon ovog doba dolazi do pada nivoa Q-10 sto dovodi do usporavanja metabolizma i pada imuniteta.Tada stradaju organi koji su pod najvećim pritiskom rada, a to su srce, pluća i jetra.

Dokazano je da se između 39. i 43. godine starosti smanjuje koncentracja Koenzim Q-10 u srcu za 32%, u bubrezima za 27%, itd.

Koenzim Q-10 spada među vitamine i nazivaju ga "vitaminom energije"a,takodje, spada i među najjače antioksidante u borbi protiv slobodnih radikala.

Preporučena upotreba: 1 kapsula dnevno sa obrokom