Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

ULT Amino 2002 330t

Šifra proizvoda: 445
3.950,00 rsd

Jedan od novijih preparata od Ultimat Nutrition -a. Amino kiseline Amino 2002 u rezultat najnovijih istrživanja na polju sportske ishrane i dodataka ishrani.

Svaka tableta ovih amino kiselina sadrži preko 2000mg iz hydrolizovanog whey proteina koji je poznat kao najbrže apsorbujući protein.

Trebalo bi napomenuti da ove aminokiseline imaju visok sadržaj amino kiselina razgranatog lanca (BCAA) čak 25% ! Sačuvajte vaše mišiće od razgradnje, održite pozitivan azotni bilans, neka vaše telo bude u anaboličkom stanju i u toku treninga.

U gradu, u automobilu, na poslu i svuda gde pripremanje i ispijanje napitka nije moguće, dragoceno je imati aminokiseline koje možete konzumirati lako, brzo i odmah. Upravo to vam pružaju nove Amino 2002 iz najkvalitetnijeg hladno prerađenog whey proteina sa svim mikrofrakcijama za izgradnju i očuvanje mišića, jačanje zdravlja i imuniteta. Formula je dodatno ojačana hidrolizovanim whey peptidima, tako da je po brzini apsorpcije Amino 2002 samo korak iza vrhunskog Amino Golda, ali sa izuzetno ekonomičnom cenom.

UPOTREBA : 3 x 3 tablete dnevno (ujutru, pre i posle treninga ).