Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

NUT Amino Power 2000 325t

Šifra proizvoda: 200
3.250,00 rsd
Ubrzava mišićni rast i razvoj na više nivoa
 
AminoPower 2000™ sadrži 12 grama mešavine proteina širokog spektra dejstava, koji sačinjavaju gradivne blokove za mišićno tkivo, uključujući aminokiseline razgranatih lanaca (BCAA), koje se direktno apsorbuju u krvotok, koji stimuliše proteinsku sintezu i regeneriše mišićno tkivo, odmah nakon unošenja u organizam. Ovaj kompleks obuhvata raznovrsne aminokiseline, od alanina do tirozina, koje sinergijski deluju i stvaraju osnovu za izgradnju ekstremne mišićne mase i stvaranje definicije uz svakodnevno pojačano unošenje proteina. 
 
Sprečite mišićnu razgradnju 
 
BCAA aminokiseline su nezaobilazan deo suplementacije. Imaju antikataboličko dejstvo, redukuju oštećenja mišićnog tkiva i ubrzavaju njegov oporavak. Očuvanjem mišićnog vlakna, ove aminokiseline omogućavaju duži i kvalitetniji trening sa boljim rezultatima u vidu čiste mišićne mase i definicije.
 
Redukuju bol i podstiču oporavak
 
AminoPower 2000™ ima za cilj maksimalan i brz oporavak mišića, kao i smanjenje bola u mišićima. To omogućava odgovarajuća kombinacija BCAA i ostalih aminokiselina. Ova aminokiseline smanjuju oslobađanje mioglobina i elestaze, čija pojava signalizuje zargradnju mišićnog tkiva i periodu posla treninga. Na ovaj se način smanjuje bol u mišićima i podstiče imunološki sistem. 
 
Jačanje zdravlja na ćelijskom nivou
 
AminoPower 2000™ sadrži nekoliko jedinstvenih aminokiselina, kao što su tirozin, triptofan, histidin, serin i dr. koje imaju ulogu u raznim mikrobiološkim procesima, na primer apsorpciji hranljivih sastojaka i zaštita ćelije. 
 
Preporučeno doziranje i način upotrebe
 
Danima kada se trenira 3 tablete pre treninga na prazan stomak sa 2,5 dl vode i 3 posle treninga. Danima kada se ne trenira 3 tablete 2 puta dnevno, ujutru i uveče ili sa obrocima ili između na prazan stomak sa punom čašom vode.
 
 
Podaci o nutritivnoj vrednosti
Broj doza po pakovanju: 108
Sastav (3 tablete, 6 g)
Unapređena baza aminokiselina (L-alanin 310mg, L-arginin 143mg, L-asparaginska kiselina 600mg, L-cistein 190mg, L-glutaminska kiselina 559mg, L-glicin 113mg, L-histidin 90mg, L-izoleucin 408mg, L-leucin 610mg, L-lizin 520mg, L-metionin 120mg, L-fenilalanin 180mg, L-prolin 395mg, L-serin 288mg, Ltreonin 425mg, L-triptofan 83mg, L-tirozin 173mg, L-Valin 360mg) 6.000 mg*
* PDU nije utvrđen. `
Ostali sastojci:
hidrolizat proteina surutke, biljna stearinska kiselina i biljni magnezijum stearat (sredstva protiv zgrudvavanja). `