Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

AM Amino Pills 660tb

Šifra proizvoda: 84
3.790,00 rsd
Trostruki amino kompleks
 
Amix™ Amino Pills je novi aminokiselinski suplement koji je idealan kako za perod intenzivnog treninga tako i za periode redukcione dijete zato što sadrži vrlo nizak procenat masti i ugljenih hidrata. S druge strane Amix™ Amino Pills je baziran na na najkvalitetnijim aminokiselinama koje potiču iz tri proteinska izvora i to: hidrolizata surutke i govedine i izolata sojinog proteina. Izolat sojinog proteina se prema najnovijim istraživanjima pokazuje kao kvalitetan izvor belančevina sa vrlo visokim indeksom bioraspoloživosti a analizom prethodno sprovedenih istraživanja ipak je isključena mogućnost estrogenskog delovanja na ljudski organizam. Protein surutke i govedine predstavljaju takođe jedne od najkvalitetnijih proteinskih izvora za ljudski organizam.
 
Ovakva mešavina aminokiselina iz proteina surutke, govedine i sojinog izolata proteina, obezbeđuju sportistima jedinstvenu prednost.
 
Prednosti Amix™ Amino Pills:
 
 # povećava čistu mišićnu masu
 
 # povećava snagu
 
 # podržava brži oporavak
 
 # sadrži sve esencijalne aminokiseline
 
 # odličan za periode dijete
 
 # ima jedninstvene i izuzetne nutricione karakteristike
 
Naša preporuka:
 
Uzimajte 5 tableta dva ili tri puta dnevno između obroka, sa dosta tečnosti. Za maksimalan efekat popijte još 5 tableta pre spavanja.